englanninlippu englannin lippu saksanlippu saksan lippu1
soitinbanneri

Pukumuutos 2015

Olemme jo kauan miettineet uuden ja modernimman, ehkä helpommankin, esiinytmisasun kehittämistä. Olemme saaneet nuorilta myös paljon palautetta ja pyyntöjä uudistaa pukua. Nyt olemme sen vihdoin saaneet valmiiksi. Olemme pyrkineet säilyttämään vanhan puvun arvokkuuden mahdollisimman pitkälle, kuitenkaan mukavuudesta tinkimättä.

Ohjeet

Liivin kanssa tulee käyttää suoria, mustia housuja ja valkoista kauluspaitaa. Farkut tai reisitaskulliset housut eivät käy. Eivät myöskään hameet, shortsit tai kaprit. Paidan kanssa tulee vanhan puvun kravaatti. Soittoasun kanssa tulee käyttää mustia kenkiä. Ole niin ystävällinen, äläkä laita tennareita tai lenkkareita, kiitos!

Näin kiinnität vuosimerkin

Uusi vuosimerkki tulee nyt asetettavaksi liivin vasempaan epolettiin. Pujota se vain paikoilleen. Nauhat kuudennesta soittovuodesta eteenpäin asettuvat paikoilleen samalla tavalla kuin vanhassa uniformussa.

Kiitos vanhalle uniformulle

Kiitos vanhalle uniformulle hyvin palvelluista vuosista. Olit mukanamme monissa käänteissä ja matkustit usean kerran kanssamme kotimaan keikoilla ja ulkomailla asti. Olemme ikuisesti kiitollisia näistä vuosista ja päästämme sinut nyt ansaitulle eläkkeelle. Uusi seuraajasi ENS-liivi lupaa hoitaa asiansa yhtä tunnollisesti kuin sinäkin teit.

 

Pidä asustasi huolta

- Hanki itsellesi valkoinen kauluspaita ja mustat,    suorat housut, sekä mustat kengät

- Vaihda vuosimerkkisi ajoissa

- Vaihda myös liian pieni liivi ajoissa

- Pesetä tarvittaessa

- Palauta soittokunnan nuottiavain merkki pukusi    mukana

 

Eurajoen Nuorisosoittokunta | Pages by Sari Nieminen